Close

FYDT Symposium & Generalforsamling

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • 24. november 2023
    09:30 - 23:00

Reserver fredag den 24. november til FYDT symposium om “Thoraxanæstesi og Intensiv terapi”  efterfulgt af vores årlige generalforsamling og middag i foreningen.

Program: FYDT_Symposium_2023

Til symposiet er alle specialer velkomne. Generalforsamlingen og den efterfølgende middag er dog eksklusivt forbeholdt FYDT medlemmer.

Vi er glade for at kunne tilbyde hele arrangementet gratis, dog kræver deltagelse tilmelding via vores hjemmeside (bemærk, tilmelding via Facebook eller e-mail accepteres ikke). Antallet af pladser til aftenens middag er begrænset, og de tildeles efter først-til-mølle-princippet, så vi anbefaler, at I tilmelder jer hurtigst muligt.

Af hensyn til forplejningen har vi to forskellige billettyper: Symposium og Middag. Vær venlig at vælge billetter til de arrangementer, I har mulighed for at deltage i; hvis I deltager hele dagen, bedes I bestille begge billettyper.

Tilmeldingsfristen udløber den 1. november 2023. Hvis I har spørgsmål vedrørende tilmeldingen, er I velkomne til at kontakte Sofie Laugesen på fydt@thoraxkirurgi.dk.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til dette spændende arrangement.

Venlig hilsen, Foreningen af Yngre Danske Thoraxkirurger

 

Symposiet har modtaget økonomisk støtte fra Medtronic og Edwards.

Lokation:  

Adresse:
Blegdamsvej 9, København, 2100, Denmark